Akbez Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Türk milli eğitiminin amaçları ışığında dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda doğru, •dürüst, •çağdaş, •araştırmacı, •öz güvenini kazanmış, •güzel ülkemizi hakkettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip tüm potansiyelini kullanmalarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yönelmek, başarılı olmalarını sağlamaktır. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 13.00 - 18.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akbezfsmilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AKBEZ MAH. YUNUS EMRE 2 SK. AKBEZ FATİH SULTAN MEHMET ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 HASSA / HATAY

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Ulaşım KARAYOLU